NeoForm - Az e-Ügyintézési rendszer bemutatása

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk NeoForm formanyomtatványkezelő modulunkat, mely a NeoPortal környezetben működik!

Cégünk e-ügyintézési terméke a NeoForm az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • formanyomtatványok kezelése
  • komplett ügymenetek kezelése
  • ikatató szoftverekkel való kommunikáció ( IRMA )
  • felhasználói regisztráció
  • magyarorszag.hu ügyfélkapu interface
  • bankkártyás fizetés interface

DESIGN

Minden szoftverünkhöz, így a NeoForm modulhoz is hozzátartozik, és szoros egységet alkot a reszponzív design. Minden munkánknál nagy hangsúlyt helyezünk a felhasználó felület arculatára, működésének kialakítására. Ügyfeleink igényei alapján egyedi designt készítünk, és az így kialakított arculatra szabjuk rá az igényelt szoftvert, és a szükséges kiegészítő modulokat.

A NeoForm rendszerünket a fejlődő igények kiszolgálására hoztuk létre, hogy a felhasználók már interneten keresztül is hatékonyan és egyszerűen tudják intézni hivatalos ügyeiket.

A NeoForm rendszerünket az Európai Uniós elvárások figyelembevételével fejlesztettük ki, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk kínálni Önkormányzatoknak, és kormányzati szervezeteknek. A NeoForm rendszerben az adminisztrátorok egy egyszerű kezelőfelületen hozhatják létre az űrlapokat, és a felhasználók is könnyedén tölthetik ki a beadandó formanyomtatványokat, amelyeket akár elektronikusan is beadhatnak az Önkormányzatokhoz. A NeoForm rendszerünket összekapcsoljuk és szinkronizáljuk a hivatalok iktatási rendszerével, így biztosítva, hogy az elektronikusan beadott nyomtatványok mindig a megfelelő helyre

ÜGYFÉLKAPU

A felhasználóknak az elektronikus ügyintézés hitelesítéséhez kétféle lehetősége nyílik. Amennyiben a felhasználó már rendelkezik digitális aláírással, akkor a nyomtatvány beadásakor egyszerűen a digitális aláírása használatával igazolja személyazonosságát. Amennyiben még nem rendelkezik digitális aláírással, akkor szükséges, hogy a www.magyarorszag.hu honlap ügyfélkapu rendszerén regisztrálja magát a felhasználó, amelyet később személyesen is meg kell erősítenie az önkormányzat ügyfélszolgálatán. Ezután ugyanezekkel az adatokkal regisztrálnia kell magát a portálon. A kényelmet elősegítendő a beléptetést összekapcsoltuk az ügyfélkapu beléptetési rendszerébe, így nem kell többször bejelentkezni. A Single Sign On rendszerrel, az ügyfélkapus bejelentkezés után a portál már bejelentkezettként kezeli a felhasználót.

A NeoForm rendszerrel minden formanyomtatvány elkészíthető, komplex szabályok definiálásával. Azok az ügyfelek, akik nem akarnak elektronikusan ügyeket intézni, szintén hozzájuthatnak a nyomtatványokhoz PDF formátumokban, akár kitölthetik a saját számítógépükön és így nyomtathatják ki, vagy az üres dokumentumot tölthetik le, és kézzel is kitölthetik a benyújtás előtt. Rendszerünkben minden formanyomtatványhoz hozzákapcsolható az ügy leírása, az ügyintézés helye és a vonatkozó jogszabály.

Az adminisztrátorok egy jól strukturált rendszerben rendezhetik el a formanyomtatványokat, több szinten keresztül csoportosítva a formanyomtatványokat. A felhasználók az így kialakított rendszeren keresztül egyszerűen találhatják meg a kívánt formanyomtatványokat.

A NeoForm hasonlóan minden rendszerünkhöz, mindig a megrendelő igényeinek folyamatos felmérésével készül, így a rendszer kialakításakor minden részegység működése, külalakja, és az ügyintézés menete a megrendelő igényei szerint alakul.

NeoForm képekben