Adatvédelem

 
A www.neosoft.hu weboldal üzemeltetője, a NeoSoft Kft. ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról!
 
Adatkezelő legfontosabb adatai
  • Neve: NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.
  • Székhelye: 8000 Székesfehérvár, Távírda utca 2/A.
  • Adószáma: 13235109-2-07
  • Cégjegyzék száma: 07-09-010206
  • Statisztikai számjele: 13235109 7022 113 07
  • Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-58191/2012.
  • Képviselője: Kárász Balázs ügyvezető
 

Kezelt adatok

 
Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat a NeoSoft Kft. szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá!
 
Kérésére  a NeoSoft Kft. minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést a NeoSoft Kft. csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki harmadik személynek annak személyes adatait!
 
Jó ha tudja, hogy rendszerünk minden regisztrált felhasználóról tárolja az önkéntesen megadott adatokon kívül az IP címet, böngésző és operációs rendszer adatokat, melyeket harmadik félnek csak hatósági utasítás esetén ad ki!
 
A személyre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén, a böngészőben cookie-kat (adatcsomagot, sütit) tárolunk el és olvasunk vissza. Így a felhasználók korábbi látogatásait össze tudjuk kapcsolni, viszont ezt csak a saját honlapunk tekintetében. A sütiket lehetősége van letiltani a böngészőjének Adatvédelmi beállítások részében.
 

Adatok felhasználása

 
A NeoSoft Kft. saját hírleveleinek kiküldése céljából felhasználhatja a felhasználó által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím), azonban lehetőséget biztosít az egy kattintással történő leiratkozásra! Tehát a honlapunkon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban pedig vállalkozásunk tevékenységének fejlesztéséhez, tájékoztatási célzattal, illetve ügyfeleink internetes megjelenésének fejlesztéséhez használjuk fel. 
 
A listáról a hírleveleink alján található leiratkozásra kattintással bármikor leiratkozhat, probléma esetén pedig kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonon, vagy az info@neosoft.hu email címen!
 

Adatbiztonság

 
A NeoSoft Kft. garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli!
 
A NeoSoft Kft. nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a NeoSoft Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje! 
 
A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. 
 
 

Adatbiztonsági irányelveink röviden

  • A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki!
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!
  • A hírlevélről való leiratkozásra és a rendszerből való törlésre lehetőséget biztosítunk!
 
Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!