Honlapkészítés, weboldal készítés, ahogy mi csináljuk

NeoSoft Kft. - PROFI HONLAPKÉSZÍTÉS, EGYEDI WEBDESIGN

Nem szeretne elveszni a honlapok tengerében? Profi mobilbarát honlapot szeretne?

Válassza Székesfehérvár legnagyobb internetes és honlapkészítő cégét, és a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz!

24 év tapasztalattal
több mint 1000 átadott honlapkészítési referenciával

1999 óta Székesfehérváron a NeoSoft Kft. keretein belül webfejlesztő és honlapkészítő cégként készítünk keresőoptimalizált honlapokat. A honlapkészítés területén több mint 24 év tapasztalattal, és 1000-nél is több átadott honlap referenciával rendelkezünk. Ügyfeleink számára egyedi weblapokat készítünk: a honlapokat egyedi grafikával, és saját fejlesztésű CMS tartalomkezelő rendszerünkkel látjuk el. Ezeken kívül vállaljuk még a honlapok teljes körű üzemeltetését és keresőoptimalizálását is.

 

Honlapkészítéssel kapcsolatos igényfelmérés, tanácsadás

A honlapkészítés a megrendelői igények felmérésével kezdődik. Minden munkáért, azaz honlapért egy kijelölt kapcsolattartó felel. Az ügyféllel közösen meghatározzuk a honlap célját, a célközönséget, akiknek a honlap szólni fog, és akiket el szeretnénk érni. Honlapkészítés során az aktuális trendeknek megfelelő, az online felületekkel szemben támasztott követelményeknek eleget téve, kereső- és felhasználóbarát strukturális és grafikai megjelenést tervezünk.

A honlapok készítése során egyedi design és arculat tervezése

Az egyedi elképzelések megvalósítása mellett a honlapkészítés során letisztult, egységes megjelenést biztosító designt hozunk létre. Körültekintő tervezés folyik a megrendelővel közösen: a honlap designt a már meglévő arculathoz igazítjuk, vagy egy új arculat tervezése, s a honlap grafikai megjelenésének ahhoz történő igazítása a megvalósítandó cél, a kialakulóban lévő arculati elemek felhasználásával. Tehát a honlapkészítés ezen második fázisában az előzetes tervek elkészítése után, a megrendelővel közösen folytatott megbeszélések alapján alakítjuk ki a végleges designt. A megjelenésnél napjainkban már nagyon fontos, hogy mobil verziót is készítsünk honlapunkhoz, egyre többen rendelkeznek okostelefonokkal. Továbbá a táblagépek térnyerése miatt, kérésre reszponzív mobilbarát webdesign-t is készítünk ügyfeleinknek.

A Google 2015. áprilistól előnyben részesíti a mobilbarát weboldalakat a találati listáiban. Tesztelje honlapját az alábbi címen: Google Mobilbarát honlap teszt
 

Megfelelő tartalomkezelő szoftver illesztése az elkészült arculathoz

A honlapkészítés szerves része a megrendelői igényeknek megfelelő modulokkal ellátott NeoPortal tartalomkezelő szoftver illesztése az elfogadott design mögé.


Az egyedi fejlesztésű szoftvereink lehetőséget biztosítanak arra, hogy személyre szabott online megoldásokat tudjunk szállítani, legyenek azok egy alap CMS szoftver, vagy egyedi modulokként kapcsolódó fejlesztések, mint egy Űrlapkészítő modul, Médiatár, Hírfolyam, Regisztráció, Fórum vagy Hírlevél, ...

Online áruházakhoz, webáruházakhoz a NeoShop szoftverünket használjuk, melyet egyedi igényekkel is továbbfejlesztünk.

Önkormányzatoknak egyedi csomagajánlatainkat kínáljuk, melyet az e-ügyintézési keretrendszert tartalmazó NeoForm szoftverünkkel szállítunk. A NeoPortal CMS rendszerünkkel a mai kor követelményeinek megfelelő, áttekinthető, gyorsan kezelhető honlapok készülnek, melyek ügyfeleink által egyszerűen frissíthető komplett, dinamikus megoldások.

Tartalomfeltöltés, keresőmarketing módszerekkel

A honlap, portál fejlesztését követően egy vagy több alkalmas oktatás során a kezdeti információk feltöltésének segítségével a Megrendelőnek javaslatokat teszünk az oldal megfelelő szövegezésére, a honlap struktúrájának a kialakítására. CMS szoftverünk keresőoptimalizációs eszközeinek használatával megmutatjuk, hogy a honlap tartalmi elemei hogyan lesznek a keresők által elérhető tartalmak. A honlap további feltöltése az ügyfél feladata, igény esetén a Megrendelő által elektronikus formában rendelkezésünkre bocsátott tartalmak feltöltését is vállaljuk.

Honlap indítása

A honlapkészítés végső fázisaként a tartalommal feltöltött honlapot átnézzük, szükség esetén javaslatot teszünk a további tartalom írással kapcsolatban. A honlapot összekötjük a Google Analytics statisztikai rendszerrel, beállítjuk a célokat, hogy a statisztikai eszközökkel is mérhetően vizsgálhassuk a honlapunk hatékonyságát.

Online hirdetések - Google Adwords kampány kezelése

A megálmodott, pontosan, körültekintően megtervezett, s elkészített honlap/webáruház akkor éri el célját, ha az a kívánt közönséghez elér. A Google Adwords hirdetési rendszer nagy segítséget nyújt új látogatók és vásárlók eléréséhez. Google minősítéssel rendelkező kollégáinkkal vállaljuk Adwords hirdetési kampányok indítását és folyamatos menedzselését.

A honlapok folyamatos keresőoptimalizálása, SEO

A honlapkészítés végső fázisában a honlapok elkészítésével nem érhet véget egy online tartalom menedzselése. A kezdeti Keresőoptimalizálás, SEO majd annak folyamatos kezelése elengedhetetlen akár a honlapok, akár az online áruházak esetében. A honlapon folyamatosan frissülő tartalmak, az oldalra mutató linkek (linkmarketing), a közösségi oldalakon folyó reklámtevékenységek, azaz az állandó jelenlét elengedhetetlen, melyek rengeteg időt igényelnek a honlapok, online áruházak szerkesztőitől. A honlapkészítés után Megrendelőink számára vállaljuk ezen tevékenységek rendszeres elvégzését és utókövetését a honlapjukon.

Kapcsolattartás, ügyfélkezelés a honlapkészítés során

A honlapkészítés során végig, azaz a teljes fejlesztési folyamat során állandó kapcsolatot tartunk az ügyféllel, a megrendelés kezdetén erre kijelölt személyen keresztül, rendszeresen tájékoztatjuk a honlap fejlesztésének menetéről, egyeztetünk az egyes munkafolyamatok fázisainál, illetve pontosítjuk a honlap egyedi igényeit érintő apróbb részleteket.

Honlap üzemeltetése, tárhely, statisztika, domain, email biztosítása

A honlapkészítés és portál fejlesztés alkalmával elkészült tartalmakhoz lehetőséget biztosítunk domain nevek regisztrálására, azok karbantartására, levelezéseikhez e-mail postafiókok létrehozására, igény esetén az e-mail címek ügyfelek által történő módosításának lehetőségével. A T-Systems Dataplex adatparkjában elhelyezett szervereinken a honlapok számára tárhelyet biztosítunk, melyen az év minden napján, non-stop 99,9%-os rendelkezésre állást garantálunk. A Megrendelők számára rendkívül fontos információt hordoz a honlapfejlesztés alkalmával elkészült online tartalmak analitikája. A Google Analytics rendszerének használatával honlapjukról rendszeres statisztikát kapnak ügyfeleink. A látogatásokból és látogatókból készült analitikát igény esetén segítjük elemezni, s ezek alapján igény esetén tanácsadással, a honlap tartalmi feltöltésében történő változtatásokra javaslatot teszünk.