Honlapkészítés Székesfehérvár

Honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház fejlesztés, portál fejlesztés, hírlevél szoftver Székesfehérváron.

A legtöbb székesfehérvári cégnek és Székesfehérvár ( www.szekesfehervar.hu ) városnak is a NeoSoft fejlesztette honlapját, internetes megoldásait. Kérjek ajánlatot Ön is!

Nem szeretne elveszni a honlapok tengerében? Profi mobilbarát honlapot szeretne?

Válassza Székesfehérvár legnagyobb internetes és honlapkészítő, weboldal fejlesztő cégét, és a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz!

24 év tapasztalattal
több mint 1000 átadott honlapkészítési referenciával

1999 óta Székesfehérváron a NeoSoft Kft. keretein belül webfejlesztő és honlapkészítő cégként készítünk keresőoptimalizált honlapokat. A honlapkészítés területén több mint 24 év tapasztalattal, és több mint 1000 átadott honlap referenciával rendelkezünk. Ügyfeleink számára egyedi weblapokat készítünk: a honlapokat egyedi grafikával, és saját fejlesztésű CMS tartalomkezelő rendszerünkkel látjuk el. Ezeken kívül vállaljuk még a honlapok teljes körű üzemeltetését és keresőoptimalizálását is.

 

Praktiker új webáruháza

1684792800

A Praktiker Kft. számára 2023-ban átadtuk és folyamatosan fejlesztjük PWA alapokon működő,  teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház rendszerünket.

MUREXIN Építőanyaggyártó és Kereskedelmi Kft

1683496800

Átadtuk a Murexin Kft. számára készült B2B webáruház nyereményjáték oldalát. A több országban működő oldalt NeoPortal rendszerünk szolgálja ki.

Sharity Mobile Application Zrt.

1680472800

Átadtuk a Sharity számára készűlt, az adakozást megkönnyítő szoftvermegoldásunkat, amely az alapítványok számára nyújt segítséget a kampányaik és az ezzel kapcsolatos dokumentációk karbantartásában, létrehozásában. Az oldalt NeoPortal rendszerünk szolgálja ki több egyedi fejlesztéssel együtt.

CREATON South-East Europe Kft

1679868000

Átadtuk a CREATON South-East Europe Kft részére készített NeoPortal fejlesztési csomagunkat, mely tartalmazza a hírlevél küldő és kapcsolati oldal modulunkat.