Honlapkészítés Székesfehérvár

Honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház fejlesztés, portál fejlesztés, hírlevél szoftver Székesfehérváron.

A legtöbb székesfehérvári cégnek és Székesfehérvár ( www.szekesfehervar.hu ) városnak is a NeoSoft fejlesztette honlapját, internetes megoldásait. Kérjek ajánlatot Ön is!

Nem szeretne elveszni a honlapok tengerében? Profi mobilbarát honlapot szeretne?

Válassza Székesfehérvár legnagyobb internetes és honlapkészítő, weboldal fejlesztő cégét, és a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz!

20 év tapasztalattal
több mint 1000 átadott honlapkészítési referenciával

1999 óta Székesfehérváron a NeoSoft Kft. keretein belül webfejlesztő és honlapkészítő cégként készítünk keresőoptimalizált honlapokat. A honlapkészítés területén több mint 20 év tapasztalattal, és több mint 1000 átadott honlap referenciával rendelkezünk. Ügyfeleink számára egyedi weblapokat készítünk: a honlapokat egyedi grafikával, és saját fejlesztésű CMS tartalomkezelő rendszerünkkel látjuk el. Ezeken kívül vállaljuk még a honlapok teljes körű üzemeltetését és keresőoptimalizálását is.

 

Leonardo Group

1538344800 Átadtuk a Leonardo Group Kft. megújult honlapját. Az oldal friss megjelenést kapott, amit legújabb NeoPortal szoftverünk szolgál ki, kiegészítve hírfolyammal és űrlapkezelővel.

BV Csomag webáruház

1535752800 A Mobil Kapcsolat Kft.-vel közösen elkészítettük a BV Holding Kft részére a magyar B.V. Csomag webáruházat.
Az engedélyezett kapcsolattartók kizárólag az általunk fejlesztett internetes felületen keresztül tudnak élelmiszert és tisztálkodási szert küldeni a fogvatartottak részére a Büntetés Végrehajtási Intézetekbe.

Pannonjob

1530396000 Megújítottuk a Pannonjob honlapját. Az oldal álláskereső portálként is működik. Az állások feltöltése egy webservice segítségével egy távoli szerverről történik.

VT-Arriva Intranet

1525212000 Átadtuk a VT Arriva Kft. számára készült intranetes rendszert. A portál segítségével a dolgozók akár személyre szabott inofrmációkat is kaphatnak, valamint a fizetési papírok, értékelések és vezénylések is személyre szabottan érhetők el.