Honlapkészítés Székesfehérvár

Honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház fejlesztés, portál fejlesztés, hírlevél szoftver Székesfehérváron.

A legtöbb székesfehérvári cégnek és Székesfehérvár ( www.szekesfehervar.hu ) városnak is a NeoSoft fejlesztette honlapját, internetes megoldásait. Kérjek ajánlatot Ön is!

Nem szeretne elveszni a honlapok tengerében? Profi mobilbarát honlapot szeretne?

Válassza Székesfehérvár legnagyobb internetes és honlapkészítő, weboldal fejlesztő cégét, és a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz!

20 év tapasztalattal
több mint 1000 átadott honlapkészítési referenciával

1999 óta Székesfehérváron a NeoSoft Kft. keretein belül webfejlesztő és honlapkészítő cégként készítünk keresőoptimalizált honlapokat. A honlapkészítés területén több mint 20 év tapasztalattal, és több mint 1000 átadott honlap referenciával rendelkezünk. Ügyfeleink számára egyedi weblapokat készítünk: a honlapokat egyedi grafikával, és saját fejlesztésű CMS tartalomkezelő rendszerünkkel látjuk el. Ezeken kívül vállaljuk még a honlapok teljes körű üzemeltetését és keresőoptimalizálását is.

 

Praktiker mobilalkalmazás

1614553200 A Praktiker Kft. számára átadtuk a teljes újraírt webáruház alkalmazásunkat Android és iOS platformra, teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház mobilalkalmazás, mely 2019-ben az Év applikációja lett. Az elkészült mobilalkalmazás a saját fejlesztésű NeoPortal szoftverünkön fut. 

'Az Év applikációja': Praktiker Mobil Applikáció

Praktiker Webáruház

1614553200 A Praktiker Kft. számára 2016-ban átadtuk és folyamatosan fejlesztjük a komplett reszponzív alapokon működő,  teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház rendszerünket. Az elkészült megoldás a saját fejlesztésű NeoPortal és NeoShop szoftverünkön fut. 2019-ben az E-kereskedelem kategóriában ’Az Év Honlapja’: Praktiker Webshop.

Murexinet

1613343600

Átadtuk a Murexin Kft. számára készült B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki, amely vállalatirányítási rendszerrel történő kapcsolattartást is magában foglal.

Sóstó Látogatóközpont - Az év honlapja

1612911600

2020-ban a Turizmus kategóriában ’Az Év Honlapja’:  Sóstó Székesfehérvár Természetvédelmi Terület és Látogatóközpont honlapja