Slide background

NeoShopping Mánia

Pörgesse fel vállalkozását
NeoShop webáruház segítségével!

Slide background

NeoShop Webáruház

Az értékesítés mestere!

NeoShop webáruház szoftver

Hatékony termékkatalógus kezelés, a megrendelő termékstruktúrájához igazítva. Bankkártyás fizetési megoldással, Paypal kezeléssel. Árösszehasonlító oldal kompatilibis (árgép, árukereső). Webáruház, online áruház szoftver reszponzív, eszközhöz és kijelző mérethez alkalmazkodó technikával. 
 

Webáruházakkal kapcsolatos bővebb információért kérje ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek

NeoShop Komplett Webáruház Szoftver

"Az e-kereskedelem több mint trend...Ez a JÖVŐ!"

Folytatódik a NeoShopping Mánia 2019-ben is!

 

Ügyfeleinktől 2018-ban több mint 30 milliárd Ft értekben rendeltek a NeoShop webáruház szoftveren keresztül!

Legyen Ön is az ügyfelünk, pörgesse fel vállalkozását NeoShop webáruház  szoftverünk segítségével, és vegye ki a részét ebből a folyamatosan növekvő üzletből!

Praktiker Webshop

1513724400 A Praktiker Kft. számára átadtuk és folyamatosan fejlesztjük a komplett reszponzív alapokon működő,  teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház rendszerünket. Az elkészült megoldás a saját fejlesztésű NeoPortal és NeoShop szoftverünkön fut.

Sauna-Bau

1450393200 Elindult az ausztriai székhelyű SaunaMaster Kovacs e.U cég szaunaberendezéseket és alakatrészeket kínáló webáruháza. Az oldalt NeoPortal rendszerünk és NeoShop rendszerünk szolgálja ki.

Siniat Romania

1441058400 Elindítottuk a Siniat Romania számára készült B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki. Többrétegű SAP integrációt hajtottunk végre., így a webáruház például szorosan együttműködik a cég SAP rendszerével.

Marcojan webáruház

1423090800 Marcjoan Kft számára átadtuk új reszponzív webáruházukat, melyet NeoShop rendszerükkel szállítottunk. Fő tevékenységük az akkumulátorok, autóalkatrészek, valamint a Thule tetőcsomagtartó, tetőboxok és kerékpártatók kereskedelme.