Slide background

NeoShopping Mánia

Pörgesse fel vállalkozását
NeoShop webáruház segítségével!

Slide background

NeoShop Webáruház

Az értékesítés mestere!

NeoShop webáruház szoftver

Hatékony termékkatalógus kezelés, a megrendelő termékstruktúrájához igazítva. Bankkártyás fizetési megoldással, Paypal kezeléssel. Árösszehasonlító oldal kompatilibis (árgép, árukereső). Webáruház, online áruház szoftver reszponzív, eszközhöz és kijelző mérethez alkalmazkodó technikával. 
 

Webáruházakkal kapcsolatos bővebb információért kérje ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek

NeoShop Komplett Webáruház Szoftver

"Az e-kereskedelem több mint trend...Ez a JÖVŐ!"

Folytatódik a NeoShopping Mánia 2019-ben is!

 

Ügyfeleinktől 2018-ban több mint 30 milliárd Ft értekben rendeltek a NeoShop webáruház szoftveren keresztül!

Legyen Ön is az ügyfelünk, pörgesse fel vállalkozását NeoShop webáruház  szoftverünk segítségével, és vegye ki a részét ebből a folyamatosan növekvő üzletből!

Praktiker Webáruház

1614553200 A Praktiker Kft. számára 2016-ban átadtuk és folyamatosan fejlesztjük a komplett reszponzív alapokon működő,  teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház rendszerünket. Az elkészült megoldás a saját fejlesztésű NeoPortal és NeoShop szoftverünkön fut. 2019-ben az E-kereskedelem kategóriában ’Az Év Honlapja’: Praktiker Webshop.

Murexinet

1613343600

Átadtuk a Murexin Kft. számára készült B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki, amely vállalatirányítási rendszerrel történő kapcsolattartást is magában foglal. Ebben az évben történt meg a VIP mesterprogram továbbfejlesztése is.

Siniat Magyarország

1611529200

Átadtuk a lengyelországi székhelyű Siniat sp. z o.o. számára készült magyarországi B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki, amely az SAP vállalatirányítási rendszerrel történő kapcsolattartást is magában foglal.

Sharity

1603058400

Átadtuk a Sharity számára készűlt, az adakozást megkönnyítő webadmin felületet, amely az alapítványok számára nyújt segítséget a kampányaik és az ezzel kapcsolatos dokumentációk karbantartásában, létrehozásában. Az oldalt NeoPortal rendszerünk szolgálja ki több egyedi fejlesztéssel együtt.