NeoShop webáruház szoftver

 

Folytatódik a NeoShopping Mánia 2019-ben is!

 

Ügyfeleinktől 2018-ban több mint 30 milliárd Ft értékben rendeltek a NeoShop webáruház szoftveren keresztül!

Legyen Ön is az ügyfelünk, és vegye ki a részét ebből a folyamatosan növekvő üzletből!

 
Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk webáruház szoftverünket,NeoShop webáruház szoftvert!

Webshop / Webáruház létrehozása lépésről-lépésre:

Webáruház, online áruház készítéssel kapcsolatos igényfelmérés, tanácsadás:

A webáruház készítés a megrendelői igények felmérésével kezdődik. Minden projektért, vagyis minden webshopért cégünknél egy kijelölt projektvezető felel. Az ügyféllel közösen meghatározzuk a honlap, webáruház célját, a célközönséget, akiknek az áruház szólni fog és akiket el szeretnénk érni. Fejlesztés során az aktuális trendeknek megfelelő, az online felületekkel szemben támasztott követelményeknek eleget téve, kereső- és felhasználóbarát strukturális és grafikai megjelenést tervezünk.

Webshop / Webáruház design:

Minden szoftverünkhöz - így a NeoShop Online Áruház Szoftverhez is - hozzátartozik a design, amely szoros egységet alkot magával a webáruházzal. Minden munkánknál, így a webáruházak esetében is, az első lépés a designkészítés. Minden ügyfelünk számára igényeinek és elgondolásának megfelelő egyedi designt készítünk. Az így kialakított webáruház designra szabjuk rá az igényelt online áruház szoftvert, és az ehhez szükséges kiegészítő modulokat. Az online áruházaknál is odafigyelünk arra, hogy jól illeszkedjen az eredeti honlapon használt tartalmi oldalak megjelenéséhez.

A NeoShop Online Áruház Szoftver verziói:

A NeoShop Online Áruház szoftvernek több verziója is elérhető. A NeoShop webáruház katalógusának kialakítása mindig a megrendelő igényeinek pontos figyelembevételével történik. A legegyszerűbb verzióban a webáruház katalógusa nem kategorizált, a termékeket egy csoportban lehet felvinni, így ez a katalógus azoknak az online áruház megrendelőknek nyújt megoldást, akik nem akarnak sok, és több kategóriára bontott termékeket kínálni a felhasználóknak.
A sok terméket felkínáló ügyfeleknek, egy jól átlátható és kategorizálható termékfelvitellel készített NeoShop Online Áruház Rendszer áll a rendelkezésére. Ezzel a webáruház rendszerrel könnyen kialakíthatói egy, a felhasználók által is egyszerűen kezelhető katalógus, amelyben a termék-keresések bárki számára könnyen megvalósíthatóak.

A NeoShop Online Áruház Szoftver működése: 

Webáruház rendszerünkbe a lehető legegyszerűbben kialakított űrlapon keresztül lehet felvinni a termékeket. A webkatalógusba felvitttermékekhez pedig igény szerint részletes leírás, képek és bármilyen vevőinformáció hozzákapcsolható. Továbbá a NeoShop webáruház rendszere összekapcsolható a megrendelő által használt raktáradatbázissal is, így a webáruház-felhasználók mindig láthatják, hogy a kívánt termék rendelkezésre áll-e vagy sem. Kívánság szerint webáruház szoftverünk megrendelőinek arra is lehetőségük nyílik, hogy egy külső szoftverrel (pl. Microsoft Excel) elkészített termékadatbázist töltsenek fel. Ebben az esetben a megjelenítést és a termékkezelést hozzáigazítjuk az előre megbeszélt adatstruktúrához.

A NeoShop Online Áruház Szoftver felhasználói kezelése: 

A NeoShop webáruház kezelésekor a felhasználók egyszerűen szűrhetnek és kereshetnek az online áruház termékei között, majd kosárba gyűjthetik rendeléseiket és elküldhetik ezeket az előre meghatározott címre. Végül pedig a rendelésről, és a benne foglalt termékekről a rendszer egy ellenőrző e-mailt küld a felhasználónak is.

A NeoShop Online Áruház Szoftver fizetési rendszere:  

A NeoShop webáruház fizetési rendszerében többféle variációt is kínálunk ügyfeleinknek. Az online áruház felhasználói a megrendelt termékeket postai utánvétellel rendezhetik, illetve a webáruház működtetőinek lehetőségük van arra is, hogy bankkártyás fizetési lehetőséget kínáljanak fel nekik. A bankkártyás fizetési rendszerhez szükség van arra, hogy a webáruház működtetői szerződést kössenek egy bankkal, aki az internetes fizetés kezeléséhez szükséges interface-t a rendelkezésünkre bocsájtja, amelyet így mi pontosan tudunk rendszerünkhöz illeszteni. Jelenleg online áruház motorunk az OTP Bank, a CIB Bank és a K&H Bank bankkártya elfogadó rendszerére felkészített, továbbá kezeljük a külföldi Paypal és Google Wallet fizetési rendszereket is.

A NeoShop Online Áruház Szoftver kiegészítő moduljai:

A NeoShop webáruház rendszerünk összekapcsolható különböző kiegészítő modulunkkal. A leggyakoribb ilyen kiegészítő modul aRegisztráció modul, amellyel biztosítható, hogy mindig a megfelelő adatokkal menjen végbe a webáruház rendelés-kezelése. A regisztráció modul segítségével kezelhetővé válik az is, hogy az online áruház törzsvásárlói számára, akár előre megállapított kedvezmények is automatikusan beépítésre kerüljenek a végső árba. Árösszehasonlító oldalakkal kompatibilis a szoftverünk (Árgép, Árukereső)

Természetesen hasonlóan minden rendszerünkhöz, a NeoShop Online Áruház Szoftvert is az egyedi vevőigények szerint alakítjuk minden esetben, így biztosítva azt, hogy a megrendelők mindig a legoptimálisabban tudják kezelni webáruházuk termékadatbázisát.

 A NeoShop Online Áruház Szoftver kiegészítő statisztikái: 

A NeoShop online áruház kialakításakor figyelmet szentelünk arra, hogy az egyedi igények figyelembevételével pontos statisztikákat lehessen készíteni a NeoShop webáruház használatáról és az egyes termékek forgalmáról, így is segítve a webáruház szoftverünk megrendelőit a minél hatékonyabb internetes online értékesítésben.

A NeoShop Online Áruház Szoftver SAP kapcsolattal: 

Webáruház SAP kapcsolattal Webáruház szoftverünkkel könnyen kapcsolódhat külső vállalatirányítási rendszerekhez, raktárkezelő, számlázó szoftverekhez. Több ügyfelünk használ SAP rendszert, közvetlen webservice kapcsolattal kommunikálunk pl. az SAP vállalatirányítási rendszerekkel. Webáruházak SAP kapcsolattal.


Pörgesse fel vállalkozását NeoShop webáruház segítségével! Reméljük, minél előbb webshop megrendelőink körében üdvözölhetjük!

WEBÁRUHÁZAT SZERETNE? Bővebb tájékoztatásért KÉRJE AJÁNLATUNKAT!