Folytatódik a NeoShopping Mánia 2022-ben is!

 

Ügyfeleinktől 2021-ben több mint 50 milliárd Ft értekben rendeltek a NeoShop webáruház szoftveren keresztül!

Legyen Ön is az ügyfelünk, pörgesse fel vállalkozását NeoShop webáruház  szoftverünk segítségével, és vegye ki a részét ebből a folyamatosan növekvő üzletből!

Praktiker Webáruház

1614553200 A Praktiker Kft. számára 2016-ban átadtuk és folyamatosan fejlesztjük a komplett reszponzív alapokon működő,  teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház rendszerünket. Az elkészült megoldás a saját fejlesztésű NeoPortal és NeoShop szoftverünkön fut. 2019-ben az E-kereskedelem kategóriában ’Az Év Honlapja’: Praktiker Webshop.

Murexinet

1613343600

Átadtuk a Murexin Kft. számára készült B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki, amely vállalatirányítási rendszerrel történő kapcsolattartást is magában foglal. Ebben az évben történt meg a VIP mesterprogram továbbfejlesztése is.

Siniat Magyarország

1611529200

Átadtuk a lengyelországi székhelyű Siniat sp. z o.o. számára készült magyarországi B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki, amely az SAP vállalatirányítási rendszerrel történő kapcsolattartást is magában foglal.

Sharity

1603058400

Átadtuk a Sharity számára készűlt, az adakozást megkönnyítő webadmin felületet, amely az alapítványok számára nyújt segítséget a kampányaik és az ezzel kapcsolatos dokumentációk karbantartásában, létrehozásában. Az oldalt NeoPortal rendszerünk szolgálja ki több egyedi fejlesztéssel együtt.