Folytatódik a NeoShopping Mánia 2019-ben is!

 

Ügyfeleinktől 2018-ban több mint 30 milliárd Ft értekben rendeltek a NeoShop webáruház szoftveren keresztül!

Legyen Ön is az ügyfelünk, pörgesse fel vállalkozását NeoShop webáruház  szoftverünk segítségével, és vegye ki a részét ebből a folyamatosan növekvő üzletből!

Praktiker Webshop

1513724400 A Praktiker Kft. számára átadtuk és folyamatosan fejlesztjük a komplett reszponzív alapokon működő,  teljes értékesítési folyamatot kezelő webáruház rendszerünket. Az elkészült megoldás a saját fejlesztésű NeoPortal és NeoShop szoftverünkön fut.

Sauna-Bau

1450393200 Elindult az ausztriai székhelyű SaunaMaster Kovacs e.U cég szaunaberendezéseket és alakatrészeket kínáló webáruháza. Az oldalt NeoPortal rendszerünk és NeoShop rendszerünk szolgálja ki.

Siniat Romania

1441058400 Elindítottuk a Siniat Romania számára készült B2B webáruházat. Az oldalt NeoPortal és NeoShop rendszerünk szolgálja ki. Többrétegű SAP integrációt hajtottunk végre., így a webáruház például szorosan együttműködik a cég SAP rendszerével.

Marcojan webáruház

1423090800 Marcjoan Kft számára átadtuk új reszponzív webáruházukat, melyet NeoShop rendszerükkel szállítottunk. Fő tevékenységük az akkumulátorok, autóalkatrészek, valamint a Thule tetőcsomagtartó, tetőboxok és kerékpártatók kereskedelme.