9. NEOTIPP:

Hogyan kerüljünk előrébb a GOOGLE találati listájában szakértői munkánk segítségével?

SZAKÉRTÉS cikkek, blogok és fórumok segítségével - Hogyan váljunk szakértőkké egy-egy témában és szerezzünk ezzel sok-sok értékes külső hivatkozást honlapunk számára!
Eddig a következőket néztük át:
 

Szakértővé válás

Cikkek írása és beküldése:

cikkek irasaMa a legtöbb Interneten szereplő linképítés módszereivel kapcsolatos írás megemlíti a szakértő cikkek publikálásának módszerét. Ez nem más, mint amikor különböző cikkgyűjtő oldalakra írunk vendégcikket, és weboldalunk linkjét a cikk szövegébe ágyazzuk bele. Hatékony, de rendkívül időigényes linképítési módszer, mert minden oldalra különböző cikket kell írnunk, vagyis legalább 60%-ban különböznie kell a megírt cikkeknek egymástól, mert a Google bünteti az úgynevezett duplikált tartalmakat. Továbbá időkorlátot jelent, hogy legtöbbször a cikk jóváhagyását is meg kell várnunk.
Megjegyzés: Legnagyobb hatékonyságot a magas PR (Page Rank) értékkel rendelkező oldalakra való publikálással érhetünk el!
 
Cikkgyűjtő oldalak:
http://cikkek.linkhalo.info/
http://www.cikkcakk.com
http://www.cikkgyujtemeny.hu/
 
 
Blog kommentelés - Blogolás:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Blog
 
Kezdjük csak az elején...
 
Mi is az a blog?
 
 
Hasonlóan a cikkek írásához írhatunk bejegyzéseket vagy kommenteket különböző, témába vágó blogokon is! Amikor blogba írunk hozzászólásunkhoz mindig illesszük be weblapunk linkjét is! A folyamat a cikkekhez hasonlóan viszonylag időigényes és félő, hogy nem megfelelő hozzászólás esetén törlik is bejegyzésünket, linkünkkel együtt! Hatékonysági problémát jelenthet továbbá az is, ha az adott blog nofollow linket használ a kommentekben, ami azt jelenti, hogy a beillesztett linkünk nem vezet át az oldalunkra. 
Ha valamilyen téma érdekel minket vagy ezen a területen szakértőkké szeretnénk válni, akkor írhatunk mi is saját blogot. Ha van már honlapunk, akkor ezt simán weboldalunk aloldalai segítségével is megtehetjük, illetve léteznek erre különböző blogmotorok vagy blog modulok is, amelyek honlapunkhoz illeszthetőek. Ne felejtsük, hogy a blogok azért is jók, mert fokozott jelenlétet biztosítanak a keresőkben!
 
 
Szakértés, Hozzászólás Fórumokon: 
http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%B3rumrendszer
 
Szakérthetünk különböző témába vágó fórumokon is, természetesen linkünk szövegbe vagy aláírásunkba való belecsempészésével! Ehhez nem kell mást tennünk, mint az adott kulcsszó mellé beírnunk a keresőkbe, hogy "fórum", és rengeteg ilyen bejegyzést fog kidobni a rendszer (Pl.: honlapkészítés fórum). Hátrány, hogy itt talán még a blog kommenteléseknél is szigorúbb szabályozás él! Hasonló hátrányai vannak továbbá, mint a blog kommentelésnek, de itt talán még szigorúbbak a szerkesztők!
 
 
 NEOTIPPÜNK


Tehát  ÖSSZEFOGLALVA  - Szakértő cikkek blogok fórumok:
  •  

HOGYAN CSINÁLJAM???

 
Kövessen minket CMS rendszerünkben  LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE !
 
Kövesse alábbi leíárosunkat, képsorozatunkat, amelyben NeoCMS rendszerünkön keresztül szemléltetjük a helyes hivatkozások kialakításának teendőit!
 
Megjegyzés:
  • Ha mi készítettük honlapját, de az esetleg nem NeoSoft CMS legújabb verziószámú (vagyis a honlapja adminisztrációs felülete különbözik a  képsorozatunkon vagy az alábbi leírásunkban bemutatottaktól, akkor Ön a régebbi NeoCMS rendszerünket használja), ez esetben kérje tanácsunkat HONLAPJA FRISSÍTÉSÉVEL kapcsolatban!
  • Ha nem mi készítettük honlapját, vagyis honlapja nem NeoSoft CMS rendszer alapú, akkor kérdezze meg fejlesztőjét, hogy lehetőség van-e honlapján ezeket a beállításokat megtenni (akár külön a honlap és az aloldalak esetében is)! Ha erre nincsen lehetőség, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk!
 
Helyes hivatkozások kialakítása lépésről-lépésre:
  1.  
 
 
 
Tartson velünk következő alkalommal is!  10. NEOTIPP :  Microsite-okkal az élre! - Hogyan győzzük le versenytársainkat pár oldalas, akár ingyenes honlapok segítségével...
 
##aloldal[132]##
 
##google+1##
 
##fblikebutton##
##fbcomments##